Włoskie restauracje we Wrocławiu. Gdzie pójść?

 Pinola
Pinola to klimat, gwar i spektakl otwartej kuchni. Łączy z powodzeniem kuchnię włoską, tradycyjną i fine dining. 
– Wiele produktów sprowadzamy bezpośrednio z Włoch, między innymi sycylijską oliwę extra vergine, sery, świeże trufle, radicchio z Treviso, bakłażany, sycylijskie pomarańcze Tarocco, pistacje z Bronte, pomidory San Marzano czy też mąkę semola – czytamy na stronie Pinoli.
Zjemy tu m.in. makarony (produkowane na miejscu), pizzę w stylu neapolitańskim, sałatki czy desery – wśród nich tiramisu, panna cottę i crème brûlée. fot. Pinola
Przesuń zdjęcie palcem
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze

Pinola

Pinola to klimat, gwar i spektakl otwartej kuchni. Łączy z powodzeniem kuchnię włoską, tradycyjną i fine dining. 

– Wiele produktów sprowadzamy bezpośrednio z Włoch, między innymi sycylijską oliwę extra vergine, sery, świeże trufle, radicchio z Treviso, bakłażany, sycylijskie pomarańcze Tarocco, pistacje z Bronte, pomidory San Marzano czy też mąkę semola – czytamy na stronie Pinoli.

Zjemy tu m.in. makarony (produkowane na miejscu), pizzę w stylu neapolitańskim, sałatki czy desery – wśród nich tiramisu, panna cottę i crème brûlée.

Reklama